вівторок, 18 грудня 2018 14:36

У 15-річної дівчини після травми гниє кістка, терміново потрібна допомога

Автор: Фото надане Вірою Євладенко.
  Хронічний остеомієліт у 15-річної Людмили розвинувся після перелому ноги.
Хронічний остеомієліт у 15-річної Людмили розвинувся після перелому ноги.

15-річна Людмила Чабаненко з міста Бобринець на Кіровоградщині потребує операції на правій нозі. У дівчини виявили посттравматичний хронічний остеомієліт. Попередня вартість операції становить 150 тис грн.

"Люда 16 червня впала на бордюр і поламала праву ногу. Швидка допомога доставила в лікарню. Дочці на ногу поставили апарат Єлізарова. Через 2 місяці зняли й наклали на ногу гіпс. Коли зняли, сказали, що можна ставати на ногу. У перший же день виперла "гуля". У лікарні знову наклали гіпс і заборонили ставати на ногу. У такому стані Люда була ще місяць. 19 листопада гіпс зняли, а там відкрита рана й гній.

В обласній лікарні зробили МРТ і виявили остеомієліт. Упродовж двох тижнів ставили крапельниці й робили уколи. Сказали, що оперувати треба в Києві, бо необхідно чистити кістку. 9 січня я їду в Інститут травматології, призначать дату операції. Попередньо треба 150 тисяч гривень. Точну суму скажуть після додаткового обстеження дочки.

Люда й старший Сергій у мене від першого шлюбу. Син вчиться на тракториста. Учора йому теж робили операцію. Їхній батько живе в селі. Допомагає, чим може. З другим чоловіком ми зійшлися 2009 року. Саша був вдівцем. Його дочці Насті було 3 роки, коли померла мама. Із Сашею маємо двох спільних синів. Денисці 8 років, він інвалід дитинства. Під час пологів йому вивихнули суглоб. Є ще 5-річний син Саша. Я доглядаю ще свою маму, вона після інсульту. Не працюю. Чоловік робить електромонтером. Для нас 150 тисяч гривень надто захмарна сума. Тому змушена просити небайдужих людей, щоб допомогли моїй донечці й вона могла знову ходити", — розповіла Gazeta.ua мати Віра Євладенко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7573 6259 1283 (Віра Петрівна Євладенко), контакти батька Людмили Миколи Чебаненка: 0 (96) 083 38 90.

Зараз ви читаєте новину «У 15-річної дівчини після травми гниє кістка, терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі