четвер, 28 жовтня 2010 16:30

Тягнибок: Якщо завтра піде сніг, у цьому теж звинуватять мене

Тягнибок: Якщо завтра піде сніг, у цьому теж звинуватять мене

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заперечив причетність його організації до інциденту, що напередодні стався з міським головою Тернополя Романом Заставним.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Таку маячню навіть коментувати не хочеться. Все очевидно. Людина програє вибори, у неї стрімко падає рейтинг, вона втрачає довіру в населення, тому й намагається у будь-який спосіб очорнити інших. Все це було створено, щоб отримати штучний інфопривід, зайвий раз привернути увагу до себе", - зазначив Олег Тягнибок.

Він також підкреслив, що подібні "чорні" методи проти ВО "Свобода" і нього особисто використовують часто.

"Наприклад, про мене поширюють неймовірні чутки. Чого варта заява, ніби я - агент КДБ! Тож, якщо завтра піде сніг, у цьому теж звинуватять мене", - наголосив Тягнибок.

У свою чергу, кандидат у мери Тернополя від ВО "Свобода" Олег Надал назвав неправдою заяву Романа Заставного про те, що представники організації незаконно проникли до закинутого приміщення, у якому було знайдено газети з, нібито, компроматом на "свободівців".

"Межі приватної території наші представники не перетинали. Вони стояли біля приміщення і бачили, як якісь люди завантажували і розвантажували газети. Для підтвердження цього факту зробили відеозйомку", - зазначив Олег Надал.

Нагадаємо, у прес-службі міської ради Тернополя повідомили, що 27 жовтня близько 22.00 у джип мера Романа Заставного на великій швидкості врізалась іномарка з немісцевими номерами. Потерпілою стороною інцидент було названо "замахом під час виборчої кампанії та провокацією".

У Тернопільській обласній державтоінспекції аварію за участю машини мера Романа Заставного розцінюють як "рядове ДТП".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: Якщо завтра піде сніг, у цьому теж звинуватять мене». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі