Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2007 08:53

Творців "Телепузиків" запідозрили в пропаганді гомосексуалізму

Уповноважена з прав дитини Польщі Єва Совінска (Ewa Sowinska) запропонувала вивчити передачу "Телепузики" на наявність у ній пропаганди гомосексуалізму.

- Буде добре, якщо психологи поговорять про це з дітьми. Це треба досліджувати. Якщо буде виявлено спонукання до нетрадиційних стосунків, нам слід відреагувати, - заявила омбудсмен в інтерв"ю тижневику Wprost, повідомляє AFP.

Неспокій Совінскі викликала орієнтація телепузика на ім"я Тінкі-Вінкі. Вона звернула увагу на те, що цей округлий фіолетовий персонаж, судячи з високого зросту, хлопчик, але при цьому носить з собою жіночу сумочку.

- Наскільки мені відомо, це може бути прихованим гомосексуальним натяком, - заявила Совінска.

Ініціатива уповноваженої з прав дитини поки що не знайшла підтримки в польському парламенті. Заступник спікера Сейму Людвік Дорн (Ludwik Dorn) висловився на адресу Совінскі різко несхвально і рекомендував їй надалі уникати публічних заяв, що виставляють її відомство в "безглуздому" вигляді.

Чотири різнокольорові персонажі з антенами на головах і телевізорами в животах - Тінкі-Вінкі, Діпсі, Ля-Ля і По - вперше з"явилися в передачі "The Teletubbies" на Бі-бі-сі в 1997 році. З тих пір програму було перекладено 45 мовами, її транслювали в 120 країнах світу.

Як відзначає AFP, при появі "Телепузиків" в американському телеефірі знаменитий американський проповідник Джері Фалвелл також звернув увагу на незвичайний аксесуар Тінкі-Вінкі. У 1999 році нині покійний преподобний звинуватив фіолетову істоту в "формуванні гомосексуального способу життя", що призвело до сплеску інтересу до телепузика серед гей-товариства США, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Творців "Телепузиків" запідозрили в пропаганді гомосексуалізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути