середа, 21 березня 2007 09:27

Турецька армія увійшла до Північного Іраку для операції проти курдів

Турецька армія численними силами вторглася в райони Хафтанін, Синехт і Пірбіла Північного Іраку, де розміщені бронетанкова техніка і підрозділи спецназу "командос".

Затверджується також, що літаки Другого тактичного авіаційного командування ВВС Туреччини, дислоковані на авіабазі в провінції Діярбакир на південному сході країни, здійснюють розвідувальні польоти в прикордонних районах.

На турецькій території, в прикордонній з Іраком провінції Ширнак, розміщена бронетехніка. Вона оснащена термальними камерами, призначеними для контролю кордону й забезпечення безпеки підрозділів в місцях дислокації.

Інтернет-сайт, близький до Патріотичного союзу Курдістана (ПСЬК), очолюваного президентом Іраку Джелалом Талабані, розповсюдив інформацію про те, що турецька армія вторглася до суміжного Північного Іраку і готується до широкомасштабної операції проти курдських бойовиків, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Турецька армія увійшла до Північного Іраку для операції проти курдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі