вівторок, 31 жовтня 2017 01:00

Турчинов: Росія повинна відповісти за смерть Аміни Окуєвої

Турчинов: Росія повинна відповісти за смерть Аміни Окуєвої
Секретар РНБО Олександр Турчинов: "вбивство Аміни Окуєвої – це виклик країні". Фото: УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов назвав вбивство учасниці антитерористичної операції (АТО) на Донбасі Аміни Окуєвої "терором" з боку Російської Федерації.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради на її офіційному сайті.

"Росія, продовжуючи агресію на сході України, розгорнула терор у глибокому тилу, знищуючи мужніх захисників нашої країни", - заявив Турчинов, підкресливши, що вбивство Аміни Окуєвої – це виклик країні, яка має дати "жорстку і адекватну відповідь".

"Сьогодні ми втратили Аміну Окуєву, яка стала справжнім героєм чеченського і українського народу. Для кожного патріота України вона стала рідною сестрою. І ворог повинен відповісти за вбивство нашої сестри", - вважає секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окуєва і Осмаєв відмовилися від держохорони - ЗМІ

Автомобіль Окуєвої обстріляли вчора ввечері біля селища Глеваха Київської області. Внаслідок замаху вона загинула, а її чоловік, Адам Осмаєв, дістав поранення. По Київській області та в сусідніх областях у зв'язку з убивством Аміни Окуєвої введено план "Сирена".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Росія повинна відповісти за смерть Аміни Окуєвої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі