середа, 07 листопада 2007 08:12

Троє татар, побитих "беркутівцями" на Ай-Петрі - у важкому стані

Троє потерпілих у зіткненні з міліцією при опорі виконанню рішення Господарського суду про знесення семи незаконно зведених будівель на кримському плато Ай-Петрі знаходяться в лікарні у важкому стані.

Про це заявив заступник голови Бахчисарайської райадміністрації Айдер Халілов в ефірі "5 каналу" у вівторок ввечері, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Міліція, застосувавши силу, розігнала людей, що охороняли своє майно. Є поранені. 28 осіб, за нашими даними, затримані. Троє знаходяться в лікарні - у важкому стані", - сказав заступник головы райадміністрації.

Він також повідомив, що затримані знаходяться в райвідділах Лівадії та Алупки й у середу їм можуть бути пред"явлені обвинувачення.

Халілов підкреслив, що кримських татар було на Ай-Петрі близько 50 осіб, а міліції - близько 1 тис. осіб із бронетранспортерами.

У ніч на вівторок на кримському плато Ай-Петрі відбулися зіткнення між кримськими татарами і представниками міліції, що забезпечували виконання судового рішення про знесення семи об"єктів, що були зведені незаконно.

Голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко вважає дії правоохоронців законними, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Троє татар, побитих "беркутівцями" на Ай-Петрі - у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі