пʼятниця, 16 листопада 2007 12:06

Троє скажених котів покусали п"ятьох людей на Миколаївщині

3 котів, хворих на сказ, покусали 5 осіб, у тому числі 4- і 9-річних дітей, з 30 жовтня по 2 листопада в Миколаївській області. Про це сказано в повідомленні прес-служби ГУ МЧС.

"Першими жертвами нападів стали 56-річна жителька селища Казанка та її 4-річна онучка Владислава. Другий випадок стався 1 листопада. У власному дворі на 74-річного пенсіонера несподівано накинувся вусатий гість. Уже 2 листопада ще одну жінку й 9-річного хлопчика покусала й подряпала агресивна тварина", - сказано в повідомленні.

За даними прес-служби, всіх котів вдалося спіймати й відправити на лабораторне обстеження, у результаті якого співробітники Миколаївської державної лабораторії ветеринарної медицини виявили у тварин наявність захворювання на сказ.

Розпорядженням голови Казанківської райдержадміністрації на територію Казанківської селищної ради накладено карантинне обмеження.

Всі потерпілі пройшли амбулаторне лікування в районній лікарні, пишуть Українські новини.



Зараз ви читаєте новину «Троє скажених котів покусали п"ятьох людей на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі