середа, 16 травня 2007 17:45

Троє хлопців до смерті забили дівчину на Донеччині

11 травня працівники кримінального розшуку Іллічивського райвідділу міліції Маріуполя затримали 29-річного місцевого жителя, підозрюваного в скоєнні тяжкого злочину. Про це повідомила прес-служба МВС України в Донецькій області.

Як з"ясувалося, у кінці лютого троє хлопців під час спільної пиятики звірячо побили дівчину, яка від отриманих травм незабаром померла. Тоді за гарячими слідами оперативники затримали одного з учасників цього злочину, але іншим вдалося сховатися. В результаті реалізації оперативної інформації злочинця затримали на квартирі його знайомих.

Під час обшуку у одного із знайомих затриманого на оперативників чекав сюрприз: у тому місці, де, за словами злочинця, був захований заляпаний кров"ю одяг, вони виявили саморобний пістолет. Як розповів підозрюваний, "самопал" він виготовив сам для відстрілу птахів і собак, і навіть встиг випробувати в найближчій лісопосадці. Зброю відправили на експертизу.

Наразі зловмисник знаходиться в слідчому ізоляторі. На нього чекає покарання, яке визначить суд, передає интернет-газета Донбасса.

Зараз ви читаєте новину «Троє хлопців до смерті забили дівчину на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі