понеділок, 16 квітня 2007 14:31

Трьох дітей зґвалтував і убив маніяк в Підмосков"ї

Прокуратура Підмосков"я розслідує кримінальну справу про звіряче вбивство 10-річного школяра в Оріхово-Зуєвському районі області. В суботу близько 23:30 до міської клінічної лікарні Оріхова-Зуєва з міста Лікино-Дулєве доправили хлопчика з колото-різаною раною шиї. Медики знайшли підлітка біля будинку 55 на вулиці Жовтневій. Нині 10-річний школяр у лікарні.

Слідчі з"ясували, що на обох підлітків напали 14 квітня близько 19:00. До них підійшов чоловік і, погрожуючи ножем, затягнув у ліс. Там злочинець зґвалтував дітей, після чого наніс ножові поранення і сховався, повідомили в прокуратурі Підмосков"я.

За фактом вбивства одного з підлітків і поранення другого порушили кримінальну справа за ч. 3 ст. 30 і ч. 2 ст. 105 (замах на вбивство двох осіб, зв"язаний із насильницькими діями сексуального характеру), ст. 105 КК РФ (вбивство) і ч. 3 ст. 132 (насильницькі дії сексуального характеру щодо неповнолітнього). Нині слідчі зі слів уцілілого підлітка встановлюють прикмети злочинця.

Тиждень тому в Люберецькому районі області вбили 10-річну школярку. Мешканку селища Томіліне Настю Бутенкову знайшли між поверхами на чорних сходах будинку, в якому вона жила. Злочинця, що напав на неї, злякали сусіди. Тоді дівчинка була ще жива, але згодом померла. Експертиза підтвердила, що дитину задушили мотузкою або зашморгом. Поки що вбивцю не знайшли. Проте за декілька днів у слідства з"явилося коло конкретних підозрюваних, повідомили в прес-службі прокуратури Московської області, передає Газета.ру.

Зараз ви читаєте новину «Трьох дітей зґвалтував і убив маніяк в Підмосков"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі