понеділок, 18 жовтня 2010 17:46

Трирічного китайця вагою 60 кг бояться брати у дитячий садок

Трирічного китайця вагою 60 кг бояться брати у дитячий садок

Трирічний китайський хлопчик Чжао Сяо важить 60 кілограмів, що в п'ять разів перевищує нормальну вагу дитини.

Хлопчика не беруть у дитячий садок. Батьки та вихователі бояться, що він випадково під час гри задавить своїх однолітків.

Як повідомляє 7d.org.ua, мама Сяо звернулася за допомогою до лікарів. Медики зробили спеціальну дієту, щоб стримати вагу дитини.

Вони з'ясували, що у дитини порушена робота гормону росту. Малюк не тільки страждає від ожиріння, але і дуже високий для свого зросту - 108 сантиметрів. Медики побоюються, що серце хлопчика може не витримати такого темпу збільшення об'єму тіла.

Раніше повідомлялося, що 10-місячний китаєць Лей Лей важить 20 кг. За словами лікарів, стільки має важити здорова 6-річна дитина.

Китаянка Чен Кінгжу розповіла, що при появі на світ її син нічим не відрізнявся від інших новонароджених. Поступово він став набирати вагу завдяки своєму незвичайному апетиту.

"Його улюблене заняття - їсти. Все, що Лей Лей бачить, він негайно тягне в рот", сказала його мати.

Відзначимо, що незважаючи на велику вагу, Лей Лей не є найтовстішою дитиною в світі. Рекорд поставив маленький індієць Каран Сінгх, мешканець Мерути, який в 10 місяців важив 22 кілограми при зрості 1 метр.

Нагадаємо, нещодавно найгладкішого жителя Китаю Ліанг Йонга поклали в лікарню. 30-річний чоловік при зрості 1 м 58 см важить близько 230 кілограм. Ім'я чоловіка занесено до Книги рекордів Гіннеса як найтовщого китайця.

За матеріалами Росбалт, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Трирічного китайця вагою 60 кг бояться брати у дитячий садок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі