четвер, 07 лютого 2008 18:36

Трирічний Андрійко Птиця помер від розриву серця

Житель села Петровське Козелецького району Чернігівщини 37-річний Олександр Птиця із дружиною Катериною, 29 років, та 3-річним сином Андрійком вирушили моторолером у гості до кума в Бобровицю. Неподалік села Марківці на них із зустрічної смуги вилетіла машина "Деу Нексія".

Водій авто 30-річний Максим Сміян навіть не загальмував. Машина вдарила крилом пасажирів моторолера і з"їхала в кювет.

У результаті аварії в жінки зламане стегно, роздроблений таз, у чоловіка розтрощені пальці. А дитині відірвало ногу, вона трималася лише на шкірці.

Водія машини даїшники одразу затримали. Експертиза виявила, що він був напідпитку. Авто, яким керував Сміян, належить жителю Києва.

Постраждалих доправили до Бобровицької райлікарні. Трирічний Андрійко помер від розриву серця й закритої травми грудної клітки.

Хлопчика ховали в Петровському 4 лютого. Опікувався похороном рідний брат Олександра Сергій. Чоловік приїхав із Києва. Він привіз на похорон і батька з лікарні. Мати попрощатися з дитиною не змогла. Рухатися Катерина поки що не може. Вона лише нещодавно опритомніла.

Зараз ви читаєте новину «Трирічний Андрійко Птиця помер від розриву серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі