вівторок, 30 жовтня 2007 08:35

Трирічна дитина єдина вижила у авіакатастрофі

Трирічна дитина вижила в авіаційній катастрофі завдяки тому, що знаходилася в дитячому кріслі й була пристебнута. Таке припущення зробили представники канадської поліції, розповідаючи про дівчинку, що єдина вижила після падіння приватного літака в канадських Скелястих горах. Рятувальники виявили дитину в доброму здоров"ї, без будь-яких серйозних тілесних ушкоджень у розбитому літаку, який упав в труднодоступному місці неподалік від населеного пункту Голден у Британській Колумбії. Дідусь дівчинки і ще один чоловік, що знаходилися в літаку, загинули.

Утім, життя дитині врятувало не тільки дитяче крісло і ремені безпеки, але й випадок. Літак, що розбився, був виявлений рятувальниками, коли вони оглядали місцевість у пошуках іншого зниклого літака. При цьому, щоб дістатися до місця падіння, було потрібно близько трьох годин, а в рятувальній операції застосовувалися вертольоти, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Трирічна дитина єдина вижила у авіакатастрофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі