субота, 17 квітня 2021 08:25

Три знаки, яким треба спланувати своє майбутнє

Три знаки, яким треба спланувати своє майбутнє
Не переїдайте. Відмовтеся від тістечок та морозива. Швидко набиратимуться зайві кілограми. Пийте чисту воду. Фото: pixabay.com

17 квітня не допускайте тривалого контакту рук з холодною водою. Тримайте ноги в теплі. Не провокуйте запальних процесів у суглобах та зв'язках. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Поводьтеся обережно з колючими й ріжучими предметами, - говорить астрологиня. – Існує ризик одержати дрібні побутові травми. Є небезпека защемлення нервових закінчень. Погіршиться стан хворих на радикуліт. Зверніться до послуг мануального терапевта. Захищайте обличчя від дії прямого сонячного проміння. Схильна до пігментації шкіра може відреагувати на нього. Попереджуйте появу темних плям. Тельцям, Терезам і Козерогам цього дня варто планувати своє майбутнє. Ви краще за інші знаки відчуватимете, що і на кого чекає та як покращити своє життя вже сьогодні".

Овен

Турбуватиме нежить. Поставтеся серйозно до цього. Вона може носити алергійний характер. Порадьтеся з лікарем.

Телець

Не переїдайте. Відмовтеся від тістечок та морозива. Швидко набиратимуться зайві кілограми. Пийте чисту воду.

Близнюки

Підвищується ламкість волосся й нігтів. Займіться їх укріпленням. Не слід відвідувати перукарню. Після стрижки волосся погано ростиме.

Рак

Будь-яка дрібниця може вивести вас з рівноваги. Приймайте зранку контрастний душ. Не пийте тонізуючих напоїв. Залишайтеся тверезими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала три знаки, на які чекає небачений успіх

Лев

Добре обробляйте поверхню рани або післяопераційного шва. Запобігайте нагноєнню. Чищення шкіри обличчя довірте косметологу.

Діва

Користуйтеся пастою для укріплення емалі зубів. Посильте догляд за ротовою порожниною. У разі потреби відвідайте стоматолога.

Терези

Попереджуйте розвиток застійних явищ в організмі. Не варто проводити вихідні перед екраном телевізора. Більше гуляйте пішки.

Скорпіон

Не експериментуйте з новими косметичними засобами. Вони можуть викликати алергійну реакцію. Не слід фарбувати волосся.

Стрілець

Добрий час для проведення оздоровчих процедур. Займіться загартуванням організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп на другу половину весни: назвали знаки, яким пощастить

Козеріг

Нагадає про себе хвора печінка. Розпочніть черговий курс лікування. Відмовтеся від смажених та гострих страв. Не слід зловживати алкоголем.

Водолій

Турбуватимуть болі у суглобах. Погіршується рухливість кінцівок. Дозуйте навантаження під час тренувань. Бережіть коліна від травм.

Риби

Добре захищайте голову від протягу. Не провокуйте небезпечних запальних захворювань мозку. Ввечері може розболітися голова.

Астрологиня розповіла, чим порадують найкращі вихідні весни.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки, яким треба спланувати своє майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі