середа, 20 вересня 2023 06:00

Три секрети, які цього дня допоможуть вам досягти усього, чого забажаєте – гороскоп на 20 вересня

Три секрети, які цього дня допоможуть вам досягти усього, чого забажаєте – гороскоп на 20 вересня
Вдалий день, аби приділити увагу власній зовнішності. Фото: pixabay.com

20 вересня подарує зустріч, яка стане початком особливої дружби або романтичних стосунків. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня слід бути стриманими й дипломатичними, - говорить астрологиня. – Аби досягти усього, чого забажаєте, достатньо дотримуватися трьох секретів. По-перше, шукайте підтримки впливових людей. По-друге, намагайтеся порозумітися з керівництвом. По-третє, вчіться домовлятися. Агресивність і надмірна наполегливість шкодитимуть вашим справам. День не годиться для початку чогось нового. Відкладіть на добу запуск реклами, нових проєктів та відрядження. Налагоджуйте поточні справи. Оминайте брехунів. Обіцяне не буде зроблено. Не час призначати першого побачення й освідчуватися в коханні. Ваші партнери будуть надто прискіпливими та ревнивими. У разі потреби звертайтеся за порадою до лікарів. Їхня інтуїція не підведе. Це день точних діагнозів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто вирушати на роботу чи навчання за кордон. Туга за Батьківщиною та рідними не дасть змоги почуватися там комфортно. Цікаві пропозиції почуєте від коханих. Вони краще бачитимуть, що чекає на вас у майбутньому. Прислухайтеся і не пошкодуєте.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не купуйте секонд-хенду. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Даремно витратите гроші.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Досить економити. Порадуйте себе і рідних обновками. Великі витрати розділіть із близькими. Не навантажуйте коханих своїми проблемами. Цінуйте їхній особистий простір.

Рак (22 червня – 22 липня)

Люди не чутимуть одне одного. Не варто змінювати роботу. Якщо запропонують вигідну посаду, прийміть запрошення наступного тижня.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Колеги спробують використати вас у власних цілях. Досить догоджати їм. Не забувайте про свої інтереси. Говоритимете з коханими різними мовами. Не час планувати весілля. Навіть цивільні шлюби швидко розпадуться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Нахлинуть спогади. Здаватиметься, що колись було добре і більше так не буде. Попереду дивовижні роки. Найкраще справи підуть насвітанку. Прокидайтеся якомога раніше, аби навчатися та виконувати роботу, яку вам доручили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таке кохання випадає раз на століття – любовний гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зарплату затримуватимуть. Обов'язків побільшає. Це спонукатиме шукати нове місце роботи. Та погоджуватися на іншу посаду поки не слід. Стережіться травм голови. Турбуватиме мігрень.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдалий день, аби приділити увагу власній зовнішності. Можна нарощувати вії, боротися зі зморшками, змінювати форму брів, робити перманентний макіяж. Роботою перукарів та косметологів будете задоволені.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Невдачі псуватимуть настрій. Це не привід бурчати до батьків і коханих. Обіймайте одне одного частіше. Марно шукати друзів серед нових знайомих. Вони не опустять нагоди нажитися. Вдалий час, аби боротися зі шкідливими звичками.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Переслідуватиме відчуття, ніби стоїте на місці. Дратуватиме, що інші встигають більше за вас. Не намагайтеся заскочити в останній вагон. Робіть те, що планували. Обставини складуться на вашу користь. Отримаєте усе, чого бажаєте.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У магазинах стережіться консультантів, які вмовлятимуть вас витратити гроші на річ, яку купувати не планували. Більш вдалі покупки здійсните в інтернеті. Вдасться зекономити. Швидкість доставки товарів приємно здивує.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Здаватиметься, що все добре, але могло б бути краще. Розкривайте свої здібності. Це дозволить вам заробляти більше. Робота приноситиме задоволення. Пройдіть курс масажу. Забудете про біль у шиї та попереку.

Протягом тижня з 18 по 24 вересня у багатьох відкриється друге дихання, повернуться сили і натхнення. Все задумане вдаватиметься, і це окрилятиме. Астрологиня розповіла, на кого чекає найкращий тиждень цього року.

Зараз ви читаєте новину «Три секрети, які цього дня допоможуть вам досягти усього, чого забажаєте – гороскоп на 20 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі