середа, 17 червня 2020 18:28

Три кордони поліції і "психіатри" - партія Шарія мітингувала під Офісом президента
8

Мітингувальників розділяє потрійний кордон поліції. Попри це, прихильників Шарія закидали яйцями
Фото: Анатолій Гаєвський
Прибічники Шарія вигукують, російською мовою: «Вінниця – це не міста Порошенка і Гройсмана», «Зеленський – не мій Президент» та інші
Противники діяльності Анатолія Шарія, представники «Демократичної сокири» йдуть на Банкову
Прихильників та притивників Анатолія Шарія розділили кордоном поліції
Противники діяльності Анатолія Шарія, представники «Демократичної сокири» йдуть на Банкову

З 9-ї ранку під Офісом президента на столичній вулиці Банковій мітингують прибічники проросійського блогера Анатолія Шарія. Серед вимог - домогтися реакції керівництва країни на "численні побиття журналістів".

15 червня під Шевченківським районним судом Києва, де керівнику громадської організації "Небайдужі" та блогеру Сергію Стерненку обирали запобіжний захід, сталися сутички між активістами та прибічниками блогера Анатолія Шарія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заливали газом і били лежачого ногами. Зграя сектантів Шарія напала в метро на "азовця"

Зібрались на Банковій і противники діяльності Анатолія Шарія - представники "Демократичної сокири", "Руху ветеранів України", С14 та інші.

Мітингувальників розділили потрійним кордоном поліції, правоохоронці перевіряють речі на вході. Більше - у відеоматеріалі:

Під будівлею Шевченківського районного суду Києва, де в понеділок, 15 червня, розглядають справу активіста Сергія Стерненка, відбулася масштабна сутичка.

Зараз ви читаєте новину «Три кордони поліції і "психіатри" - партія Шарія мітингувала під Офісом президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі