середа, 16 квітня 2008 18:59

Третій альбом Карли Бруні вийде в серпні

Третій сольний альбом дружини президента Франції Карли Бруні-Саркозі з"явиться на прилавках 25 серпня, повідомляє французьке видання Pure People, яке спеціалізується на новинах зі світу шоу-бізнесу.

Карла Бруні почала музичну кар"єру в 2000 році. Два перші альбоми співачки вийшли під лейблом французької звукозаписної компанії Naive, яка випустить і її нову платівку.

При цьому, як відзначає Pure People, перша леді Франції виступить під своїм колишнім прізвищем - Бруні. За даними Pure People, для нового альбому Карла поклала на музику поему французького письменника Мішеля Уельбека і написала текст до твору німецького композитора Роберта Шумана.

Відомо також, що одну з композицій, яка носить назву "Привіт, моряк", співачка присвятила своєму братові, загиблому від раку в 2006 році. Крім того, Бруні зробила ремейк пісні Боба Ділана You Belong to Me ("Ти належиш мені") - в новому альбомі співачки вона називається французькою: Tu m"appartiens.

Як відзначає видання, дружина президента не влаштовуватиме турне з міркувань безпеки, а також, очевидно, не почне знімати музичний кліп, повідомляє РИА "Новости".

Карла Бруні-Саркозі не єдиний музикант в сім"ї президента - раніше французькі ЗМІ повідомили, що спробувати свої сили на цьому поприщі вирішив син Саркозі П"єр. П"єр Саркозі виконуватиме реп під псевдонімом Mosey. Над проектом син голови держави працюватиме спільно з відомим французьким репером Doc Gyneco, який офіційно підтримав Саркозі під час передвиборної кампанії, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Третій альбом Карли Бруні вийде в серпні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі