пʼятниця, 11 квітня 2008 14:26

Трансляція загальнофедеральних каналів Росії урвалося на 17 хвилин

В п"ятницю, 11 квітня, трансляція загальнофедеральних телеканалів практично по всій території Росії було перервана на 17 хвилин, повідомляє ІТАР-ТАРС з посиланням на керівника апарату генерального директора компанії "Російська телевізійна і радіомовна мережа" (РТРС) Андрія Паутова.

"З 11:08 до 11:25 сигнал з супутників "Експрес- Ам1", "Експресс-ам2" і "Експресс-ам3" не поступав на приймальні станції РТРС", - сказав Паутов, додавши, що ці супутники належать підприємству "Космічний зв"язок" Мінінформзвязку.

Представник РТРС Анна Нестерова пояснила, що за технологією трансляції федеральних телеканалів сигнал з супутника приймається регіональними станціями, звідки потім передається безпосередньо в міста і райони країни.

"Щось подібне вже відбувалося у нас роки два тому", - сказала вона, додавши, що, коли зв"язок уривається, на екранах телевізорів з"являється так званий "матрацик" - кольорові смуги, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Трансляція загальнофедеральних каналів Росії урвалося на 17 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі