понеділок, 30 серпня 2010 14:31

Тракториста, в якого стріляв суддя, з виведеною кишкою возять на допити

Тракториста, в якого стріляв суддя, з виведеною кишкою возять на допити

Нетранспортабельного канівського тракториста 30-річного Олександра Кучу, який лікується після кульових поранень, на вимогу прокуратури силоміць забрали на очну ставку з київським суддею 37-річним Євгеном Вовком.

"Я була на роботі, – сказала матір чоловіка 49-річна Зіна. – Адвоката взагалі не попередили. Сашка наступного тижня лікарі готують до операції, у нього досі виведена назовні кишка. Так і повезли в Бобрицю з виведеною кишкою. Він там ледве ходив".

За словами матері, суддю Вовка неодноразово бачили в компанії черкаського прокурора, який веде справу.

"На очній ставці суддя разом із дружиною вислуховували питання, а потім читали відповідь із папірця, – стверджує Зіна. – Вони наперед знали, що їх питатимуть.

Після очної ставки представники прокуратури погрожували матері, що заарештують хворого сина.

"У них на все совісті вистачить", – впевнена Зіна Куча.

Наприкінці червня у барі села Бобриці суддя Євген Вовк посварився з трактористом Олександром Кучею. На подвір"ї бару випустив у нього 5 куль із пістолета Макарова. Міліція, яка прибула на місце події, відпустила Вовка, а тракториста відвезли до лікарні. Його товариша – Володимира Лисенка – затримали. Він і досі перебуває під вартою. Їм обом загрожує тюремне ув"язнення. Кучу й Лисенка звинувачують в нападі на суддю.

На телеканалі "Інтер" готується до ефіру 40-хвилинний фільм про стрілянину в канівському барі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тракториста, в якого стріляв суддя, з виведеною кишкою возять на допити ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі