Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2007 10:11

ТОП-9 найсексуальніших вагітних зірок (ФОТО)
9

У Голлівуді справжній бебі-бум. Недавно народили Мілла Йововіч і Сальма Хаєк, ходять чутки про нову вагітність Брітні Спірс, а Крістіна Агілера, що знаходиться на сьомому місяці, позує голою для Marie Claire.

Журнал Maxim опублікував дев"ятку "найгарячіших" вагітних знаменитостей - до списку увійшли як зірки, що знаходяться зараз в положенні, так і ті, що вже народили, але вражали в період вагітності своєю сексуальністю.

Хеллі Беррі

Батько дитини: манекенник Габріель Обрі

Епітети "за сорок" і "вагітна" зазвичай не асоціюються з сексуальністю, проте актриси Хеллі Беррі це не стосується. До того ж заслуговує пошани сміливість, з якою вона носить під час вагітності короткі сукні. Зараз Беррі знаходиться на п"ятому місяці.

Крістіна Агілера

Батько дитини: чоловік Джордан Братман

Їй, напевно, не призначено якийсь час перекидатися в грязюці на рингу, як в її знаменитому кліпі, проте вагітність не завадила Крістіні знятися днями голою у фотосесії для журналу Marie Claire.

Хайді Клум

Батько останньої дитини: поп-співак Сіл

Хайді вже народила троє дітей, але її фігура кожного разу швидко приймала свою колишню ідеальну форму. Навіть коли на останніх місяцях вагітності вона вела шоу Project Runway, одяг для майбутніх матерів виглядав на ній як білизна від Victoria"s Secret.

Брук Брук

Батько останньої дитини: французький актор Давид Шарве

Американська ведуча і модель відома тим, що вела шоу Wild On! і Rock Star на каналі E! Зараз 36-річна зірка вагітна четвертою дитиною, яка повинна народитися навесні 2008 року.

Гвен Стефані

Батько дитини: співак Гевін Россдейл

38-річна співачка народила свого первістка, сина Кінгстона, від Россдейла в 2006 році. Зараз подружжя готується завести ще одного малюка.

Андженіла Джолі

Батько дитини: Бред Пітт

Свою єдину рідну дитину, дочку Шилох Нувель, Джолі народила в 2006 році від коханого Бреда Пітта. Проте окрім Шилох, у Анджеліни є ще троє дітей, сини Меддокс і Пакс, а також дочка Захара, яких вона усиновила в різних країнах світу.

Наомі Уотс

Батько дитини: актор Лів Шрайбер

39-річна британська актриса завжди була сексуальною, і навіть вагітність негативно не відбилася на ній. Син Олександр народився у неї в липні цього року.

Джемі Преслі

Батько дитини: діджей Ерік Кальво

30-річна американська актриса і модель не має нічого спільного з музикантом Елвісом Преслі, хіба що великий живіт пасує їй значно більше, ніж легенді рок-н-ролу. Її перший хлопчик, Дезі Джеймс Кальво, народився в травні цього року.

Моніка Белуччі

Батько дитини: актор Вінсен Кассель

Мабуть, всьому виною її італійське коріння, але Моніка ніколи не соромилася демонструвати свою фігуру, у тому числі й під час вагітності, знявшись для Vanity Fair. Свою єдину дочку Деву вона народила в 2004 році.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-9 найсексуальніших вагітних зірок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути