субота, 19 квітня 2008 12:42

ТОП-5 найстильніших зірок сучасності (ФОТО)
5

Світові стилісти склали своєрідний рейтинг Топ-5, до якого увійшли зірки шоу-бізнесу, які, на їх думку, увійдуть до світової історії стилю.

На п"яте місце стилісти поставили співачку Ріанну, яка запросто міняє зачіски, і на думку стилістів є дівчиною-хамелеоном. До всього іншого "принцеса" Барбадосу володіє природною красою і багатогранним талантом.

Четвертую позицію віддали Анджеліні Джолі, яка залишається еталоном краси і сексуальності навіть після народження дитини, і під час вагітності. Нестандартні риси обличчя і сексуальність, що ллється зсередини, ще дуже довго хвилюватимуть розуми чоловіків, і цілком можливо з часом Джолі переплюне навіть Мерілін Монро.

Третій рядок займає Діта фон Тіз, за пристрасть до стилю 40-х, за першокласні мейк-апи і фантастичні стрип-шоу. Вінтажний гламур Діти однозначно заслуговує на місце в хіт-параді, і якісно виділяє її на загальному фоні голлівудської тусовки.

Друга позиція рейтингу належить Гвен Стефані, яка останні 8 років є яскравою представницею касти голлівудських блондинок. Незалежно від того, чи носить вона волосся зібраними в хвіст або завиває локонами, воно є візитною карткою Гвен Стефані.

Ну і нарешті, на першому місці, знаходиться екстравагантна дівчинка-скандал - Емі Вайнхаус, яка не дивлячись на проблеми з наркотиками виділяється на загальному фоні, і є законодавцем моди, для багатьох простих людей.

siteUA.org
Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 найстильніших зірок сучасності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі