пʼятниця, 23 січня 2009 09:58

ТОП-5 найпопулярніших вакансій січня

За перші 20 днів січня кількість нових вакансій, що надійшли від роботодавців, значно збільшилося. За підсумками цього періоду найбільшу кількість вакансій було запропоновано у сфері продажу. Про це розповіли фахівці компанії "HeadHunter".

За їхніми даними, усього в січні на портал вже надійшло майже 900 нових вакансій для фахівців і менеджерів різних рівнів. Темп "приросту" вакансій у січні продовжить збільшуватися за рахунок вже повного виходу країни з січневих свят.

Найвірогідніше, обсяг нових вакансій у січні буде такий самий або трохи більший ніж обсяг нових запропонованих вакансій у грудні 2008 року (близько 1500), - вважають рекрутери.

Водночас, фахівці зазначають, що обсяг вакансій, запропонованих компаніями "білим комірцям" у січні 2009 року, приблизно утричі менший, ніж у січні минулого року.

Популярні вакансії січня-2009: Продаж - 23%*, Інформаційні технології - 21%, Бухгалтерія/Фінанси -13%, Банки та Інвестиції -12%, Маркетинг/Реклама/PR - 8%.

* % вакансій в галузі від всього обсягу пропозицій.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 найпопулярніших вакансій січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі