неділя, 06 квітня 2008 13:43

ТОП-5 кращих нічних клубів світу (ФОТО)

Багато хто, відправляючись в подорож, хоче відпочити по повній. Як не помилитися з вибором нічного клубу? Щоб допомогти мандрівникам, портал Fashiontravel склав список найстильніших клубів світу.
5. На п"ятому місці паризький клуб Buddha Bar. Це місце неповторне своєю розслабляючою обстановкою. Тут ви зможете скуштувати чудові суші і, розвалившись в м"яких кріслах, спокійно релаксувати під Ethnolounge, потягуючи чудові коктейлі. Над усім цим переконливо підноситиметься статуя Будди, нагадуючи про вічне.

4. Четверте місце зайняв найдорожчий клуб - Франкфуртський Cocoon. Він заснований піонером в області німецького техноСвеном Фетом. У цьому місці вражаєшся масштабами і безмежній фантазії дизайнерів. Одночасно тут можуть танцювати 1200 чоловік і створюється відчуття, що ти просто в іншій реальності, такий ефект досягається завдяки білій мембранній стіні навколо танцполу, що по-особливому відображає звук. А невеликі споруди у формі справжніх коконів по краях танцпола дозволять вам сховатися від оглушливої музики і трохи відпочити.

3. Знаменита своїм нічним життям Ібіца займає третє місце. Найкращий клуб на цьому легендарному іспанському острові - TheSpace. Чому саме він виділяється серед безлічі інших тусовочних місць? Просто працює він навіть удосвіта, коли решта всього острова занурюється в сон. Отже якщо ви можете танцювати цілу добу, та заразом хочете насолодитися незабутнім заходом, то вам сюди.

2. На другому місці Нью-йоркський клуб TheBed. Незвичайний клуб своєю обробкою із столиками у вигляді ліжок і прекрасними авторськими коктейлями, ось тільки столик не забудьте замовити заздалегідь, адже охочих сюди потрапити безліч.

1. Перше місце займає лондонсський клуб Fabric, знаменитий тим, що це єдине місце в світі, де ви можете буквально відчути музику всім своїм тілом. А стало можливим це завдяки вібріруючомутанцполу, аналогів якому немає ніде, і низькочастотній системі bodysoniс.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 кращих нічних клубів світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі