середа, 05 грудня 2007 10:40

ТОП-10 знаменитостей до і після пластичної операції (ФОТО)
20

Донателла Версаче
Майкл Джексон
Кортни Лав

Ніщо людське зіркам не чуже, а кількість прихильників не додає упевненості у власній досконалості. Останнім притулком знаменитостей залишається хірург та його гострий скальпель.

Між двома фотографіями Донателли Версаче пролягли 15 років життя і, мабуть, круглий десяток пластичних операцій. Звичайно, її груди стали набагато привабливіші завдяки силіконовим добавкам, але на обличчі спостерігається зворотній ефект.

Чверть століття і навіть більше пройшло з тих пір, як Майкл Джексон знявся в костюмі з метеликом на пам"ять прихильникам. Важко уявити, що справа на нас дивиться той же кумир поп-сцени.

У співачки Кортні Лав зразка 1993 року і крізь наряди переглядає її нонконформістськая суть панк-співачки. Але, видно, роки сімейних бурь, самогубство чоловіка і, нарешті, слава, що прийшла до неї, зробили Лав більш терпимою до того, що оточує і до самої собі.

Не так вже і багато змінилося в зовнішності Міккі Рурка. Видно, що актор віддає перевагу щоденному догляду за шкірою обличчя. Проте і без радикального втручання хірургічного скальпеля не обійшлося.

Між двома знімками Ешлі Сімпсон пройшло близько двох років, але за цей час співачка внесла правки до своєї зовнішності. Тепер у неї тонкий прямий ніс і величезні очі.

В порівнянні з фотографією 15-річної давності губи у Шер помітно округлилися. Зазвичай це заслуга експериментів з силіконом.

Над Уейном Ньютоном хірурги попрацювали ґрунтовно. 65-річний шоумен виглядає на всі 30, правда, в його зовнішності є щось клоунське.

Не можна сказати, що Мелані Грифіт помолодшала за останні 15 років, проте косметологи змогли додати її зрілості більше жіночності. Тепер у неї чарівна усмішка замість колишнього кривого оскалу.

Нові пухкі губи актриси Прісцилли Преслі виглядають дуже помітними на тлі опалого прямого волосся. Все-таки 25 років тому екс-дружина великого Елвіса виглядала природнішою і тому привабливіше.

При погляді на Джанет Джексон здається, що всі зусилля пластичних хірургів звелися до прагнення зберегти чарівність її юності, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 знаменитостей до і після пластичної операції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі