середа, 05 грудня 2007 10:05

ТОП-10 шедеврів пластичної хірургії (ФОТО)
12

Цілий рік 15 мільйонів американських телеглядачів стежили за неймовірним перетворенням групи рідкісних некрасивих жінок в не менш неймовірних красунь. Це був справжній бенефіс пластичних хірургів в команді з косметологами, зубними лікарями, психологами, фітнес-тренерами і стилістами.

Учасницям реаліті-шоу "Лебідь", яких вибирали на конкурсній основі, належало по аналогії з відомою казкою Андерсена перетворитися з "бридких качат" в "прекрасних лебедів". Причому йшлося не тільки про зовнішність, але і про внутрішній світ: характер і самооцінку дам.

Правда, за те, щоб пройти весь ланцюжок перетворення і стати "першим лебедем", дівчатам, як в будь-якому іншому реаліті-шоу, доводилося гризтися між собою. Кожного тижня одна з двох конкурсанток покидала конвейєр цієї "птахофабрики" і поверталася додому "недоробленою".

Для більшої глядацької інтриги учасницям дуже суворо заборонялося виглядати в дзеркало впродовж всього періоду "зміни особи", що тривав три місяці. Недивно, що переможниця після завершального гала-шоу ледь не відправилася прямо в психлікарню.

Завдяки зусиллям пластичних хірургів, а також стоматологів, косметологів і стилістів досить непоказні жінки буквально перетворилися на фотомоделей. Мільйони глядачок кинулися вивчати фотографії конкурсанток - "а чи точно вона?" і в чергу в косметологічні салони в надії покращати.

Але вже на другому сезоні "лебединий інкубатор" став втрачати аудиторію, і передачу прикрили. Аж надто ця "хірургічна діяльність" нагадувала експерименти з піддослідними тваринами, повідомляє "Комсомольська правда".

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 шедеврів пластичної хірургії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі