четвер, 14 серпня 2008 14:20

ТОП-10 найуспішніших дружин мільярдерів (ФОТО)
10

Стати повноправною учасницею "клубу дружин мільярдерів" не просто, - на сьогодні у всьому світі не набереться і кількох десятків розлучених або неодружених власників мільярдних статків. Впливове американське видання "The Forbes" наводить на своїх сторінках лістинг дружин мільярдерів, що найуспішніше реалізовували себе в цьому амплуа.

Кейт Кепшоу, дружина Стівена Спілберга. 54 роки. Кэйт познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком ще у 1984 році на зйомках картини "Indiana Jones and the Temple of Doom", у якій вона грала одну з епізодичних ролей. Їхньому щасливому шлюбові вже понад 20 років.

Мелані Крафт, дружина Ларі Еллісона. Мелані вивчала антропологію в коледжі "Оберлін" та археологію в Єгипті. Зрештою вона відмовилася від наукової кар"єри та зайнялася письменництвом - в її доробку 3 книги, зараз вона працює над 4-ою. Творчі захоплення не завадили їй стати гарною дружиною для Ларі.

Сузан Делл, дружина Майкла Делла. Тоді як її чоловік віддає всі сили компанії "Dell", Сузан активно займається спортом. Щоденні пробіжки. Плюс плавання. Плюс їзда на велосипеді. Дружина мільярдера навіть бере участь у спортивних змаганнях. Проте, у неї залишається час і для роботи - вона керує модним лейблом "Phi", а також очолює благодійний фонд, започаткований її чоловіком.

Венді Денг, дружина Руперта Мердока. Китаянка Венді познайомилася із главою "News Corp." під час своєї роботи на посту віце-президента компанії "Star TV" у Гонконгу. На сьогодні вона розробляє стратегію просування проекту "MySpace Китай". Пара узаконила свої стосунки у 1999 році, сьогодні у них двоє доньок.

Мелінда Гейтс, дружина Білла Гейтса. Мелінда є співголовою благодійного фонду "Gates Foundation". Зі своїм майбутнім чоловіком вона познайомилася, працюючи на управлінській посаді в компанії "Microsoft".

Енн Діас Гріффін, дружина Кеннета Гріффіна. Випускниця Гарварду, Енн Діас заснувала фонд "Aragon Global Management". Крім того, вона є однією з опікунів Чикагського симфонічного оркестру та Нью-йоркського музею "Whitney". Пара узаконила свої стосунки у 2001 році.

Уша Міттал, дружина Лакшмі Міттала. Уша стала дружиною Лакшмі, коли тому був усього 21 рік. Завоювавши довіру чоловіка буквально у всьому, Уша вже протягом 15 років є активною учасницею стального бізнесу, працюючи в компанії свого чоловіка "ArcelorMittal". Уша також заснувала Технологічний інститут свого імені, де індійські дівчата можуть здобути сучасну та якісну технічну освіту.

Твань Мунім, дружина Аніла Амбані. У молоді роки Твань була зіркою Голлівуду – на її рахунку ролі у 30 фільмах. Актриса прославилася у 1978 році завдяки картині "Des Pardes". Творча кар"єра не завадила Твань стати гарною дружиною Анілу та народити йому двох синів.

Люсі Саусворт, дружина Ларі Пейджа. Минулого року вся Силіконовий Долина обговорювала союз аспірантки медичного факультету університету Пенсильванії та співзасновника "Google" Ларі Пейджа.

Діана Фон Фурштенберг, дружина Баррі Ділера. Відомий дизайнер, Діана почала свою кар"єру на початку 70-х, повернувши представникам прекрасної статі любов до жіночної моди. Сьогодні Діана - президент Ради дизайнерів Америки.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найуспішніших дружин мільярдерів (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі