Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 15:53

ТОП-10 найсмішніших запатентованих винаходів (ФОТО)
10

10. Прокладки для людей, які страждають метеоризмом

Уявіть ситуацію, ви знаходитеся в людному місці і раптом трапляється маленька неприємність - ви, м"яко кажучи, зіпсували повітря. Винахід, запатентований в квітні 2000-го року, допоможе уникнути конфузу. Спеціально розроблені прокладки утримають неприємний запах. Ось відгук одного із захоплених покупців: "Тепер, коли у мене виникає бажання зіпсувати повітря, я швиденько засовую прокладку собі в труси і ні про що не турбуюся. Прокладки також відмінно приглушують звук".

9. Пристрій для розпізнавання зіткнення з пішоходом

При зіткненні з яким-небудь предметом водії автомобілів тепер точно можуть знати, чи був цей предмет людиною. Запатентований винахід, що включає спеціальні сенсори в бампері автомобіля і коробці двигуна, з високою точністю може визначити, кого ж ви збили - пішохода або якийсь неживий предмет.

8. Пристосування, що захищає вуха тварини

У вас є собака, у якого довгі пухнасті вуха, якщо так, ви її годуєте? А коли вона їсть, чи часто поганить свої прекрасні вушка в їжі? Це серйозна проблема, рішення якої нарешті знайдене. US Patent #4233942 - якраз те що вам потрібне. Спеціальні вушні протектори не дозволять вашій собачці забруднити свої вуха під час прийому їжі.

7. Реактивна дошка для серфінгу

З реактивною дошкою для серфінгу акула не страшна, адже ви швидко зможете піти від небезпеки. Так, чудовий винахід, але він повинен продаватися разом з пристосуванням з пункту 9, адже серфер на реактивній швидкості - небезпечне явище, що збиває все на своєму шляху.

6. Окуляри на магніті

Згідно з текстом цього патенту "дужки окулярів заподіюють дискомфорт людям, що носять окуляри і навіть залишають довготривалі відбитки на голові". Винахідник Девід Пешл вирішив цю проблему. Липкі магніти просто прикріпляються до скронь.

5. Метод виховання кота

Пропонується розважати кота за допомогою лазера.

4. Спосіб розгойдування на гойдалках

Пам"ятаєте, як ви розгойдувалися на гойдалках в дитинстві - по черзі потягували один ланцюг, потім іншу, злегка міняючи положення тулуба, сидячи на горизонтальній деревинці. Цей спосіб виявляється винайшов Стівен Олсон. Він запатентував не якусь специфічну модель гойдалок, а спосіб розгойдування на гойдалках.

3. Апарат, що симулює "Дай п"ять"

Це пристосування придумав Альберт Коен. Необхідність такого винаходу він пояснив таким чином "фанати спортивних ігор і змагань "дають п"ять" один одному, коли ті за кого вони вболівають, виграють. Але якщо людина сидить удома одна перед телевізором, то йому ні з ким поділитися своєю радістю, тобто нікому дати п"ять". Для цього і був придуманий апарат.

2. Людино-керований розважальний апарат для "стусанів під зад"

Згідно з текстом патенту цей апарат створений для розваг. Чоловік крутить важіль, викликаючи обертання черевиків, закріплених на осі. Черевики крутяться і по черзі б"ють по попі тому, хто розважається.

1. Іграшка для тварини

Це пристосування, як сказано в патенті, може бути зроблене з дерева або дерев"яних складових. Дивак запатентував палицю. Як не дивно, це було запатентовано в 1999 році, повідомляє copypast.ru.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найсмішніших запатентованих винаходів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути