понеділок, 10 грудня 2007 12:13

Топ-10 найсексуальніших кінозірок

 Журнал Empire назвав Анджеліну Джолі найсексуальнішою серед зірок кіно. У своєму рейтингу, до якого увійшли 100 акторів і актрис, видання виділило Джолі за її "гнучку фігуру, котячі очі і пухкі губи, які неначе ужалив цілий рій бджіл".

Найсексуальнішим моментом за участю Джолі на екрані був визнаний епізод у фільмі "Містер і місіс Сміт", коли вона вибиває всю душу з Бреда Пітта, а потім зі всією душею йому віддається.

Друге місце в рейтингу зайняла Наталі Портман, яку журнал Empire називає сексуальною, але не вульгарною, навіть лиса Портман у фільмі "V означає вендета" виглядає приголомшливо.

На третьому місці опинився чоловік – виконавець ролі Джеймса Бонда Денієл Крейг, за сцену у фільмі "Казино Рояль", коли він виходить з води в обтягуючих коротких плавках.

Джесіка Альба, що влаштувала стриптиз у фільмі "Місто гріхів", отримала четвертую строчку, а Джоні Депп, який демонструє, що немає нічого сексуальнішого, ніж плювати на те, що думають інші, - п"яту.

Топ -10 найсексуальніших кінозірок від журналу Empire

1.Анджелина Джолі
2.Наталі Портман
3.Дэниел Крейг
4.Джесіка Альба
5.Джоні Депп
6.Єва Грін
7.Брэд Пітт
8.Скарлетт Йоханссон
9.Кіра Найтлі
10.Жерар Батлер

Тим часом, американський інтернет-провайдер AOL днями опублікував свій рейтинг найсексуальніших телезірок Америки, в якому перше місце його користувачі віддали Памеле Андерсон.

Друге місце зайняла секс-символ 70-х років Фара Фоссетт, зірка серіалу "Ангели Чарлі", що створила один з найсексуальніших образів борців із злочинністю

На третьому місці Лінда Картер, що колись була зіркою серіалу "Диво-жінка". Четверта по сексуальності на американському телебаченні Хизер Локлір, зірка серіалів "Т.Дж.Хукер", "Династія" і "Мелроуз Плейс". Замикає першу п"ятірку Єва Лонгорія, завдяки ролі в "Відчайдушних домогосподарках", повідомляє NEWSru.co.il.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 найсексуальніших кінозірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі