вівторок, 06 травня 2008 16:25

ТОП-10 найбільш стильних міст планети (ФОТО)
10

Впливове видання "TheForbes" днями опублікувало рейтинг найбільш стильних міст світу. На думку редакції видання, на сьогоднішній день найстильнішим містом на планеті є столиця Великобританії Лондон.

Місто, в якому фантастично переплелася історія і сучасність, - Лондон - найбільш стильне місце на землі.

Відразу за Лондоном слідує Париж. Романтичний, стильний, модний - ось епітети, найбільшою мірою відповідні духу французької столиці.

Третє місце - Сідней. Сідней - місто університетів, вишуканої архітектури, дорогих бутиків, стильних авто, модників і кенгуру.

Четвертий в рейтингу найстильніших міст миру - Нью-Йорк. Для мільйонів туристів Нью-Йорк - це матеріальне втілення американської мрії. Для мільйонів корінних жителів міста Нью-Йорк - це ще і пробки, дорожнеча, скажений ритм життя.

Замикає першу п"ятірку рейтингу столиця Італії Рим. Рим - одне з найдавніших міст Європи. "Стильність" Риму - це і неповторні архітектурні ансамблі, і історичний колорит, і оригінальна кухня і натовпи молодих модників, що надихаються італійських дизайнерів.

Іспанська Барселона - на шостій позиції рейтингу найстильніших міст миру. Шедеври архітектора Антоніо Гауді, колорит портового міста, насичена історія привертають до Барселони мільйони цінителів прекрасного.

Сьома позиція австралійський Мельбурн. Молодий, динамічний, що стрімко розвивається - такий Мельбурн в очах корінних жителів і туристів.

Восьме місце рейтингу займає Берлін. Одне з найколоритніших міст Європи, у 20-м столітті Берлін пережив немало тяжких часів, зумівши при цьому зберегти неповторний дух і стиль.

На дев"ятому місці - Амстердам. Столиця Нідерландів - це не тільки місто, але і бренд, що запам"ятовується, торгова марка. Місто славиться своєю стародавньою архітектурою і традиціями, а також феєричним нічним життям і юними модниками, що перевертають з ніг на голову канони стилю.

Замикає ТОП найстильніших міст Мадрид. Мадрид - найбільш "іспанське" місто Іспанії, що найбільшою мірою відповідає туристичним стереотипам. Мадридська кухня, мадридська корида, мадридські театри, мадридська архітектура, мадридські музеї і мадридські нічні клуби ваблять сюди натовпи туристів незалежно від сезону.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ.


Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найбільш стильних міст планети (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі