середа, 30 травня 2007 12:24

Томенко закликає МВС навчити міліціонерів поводитись з уболівальниками

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко закликає Міністерство внутрішніх справ розробити програму навчання міліціонерів поводженню з уболівальниками під час футбольних матчів Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Томенка.

З його слів, загальне політичне протистояння й хаос у країні призвели до частих проявів безвідповідальності в різних сферах життя.

Томенко також нагадує про побиття 27 травня співробітниками спецпідрозлділу "Беркут" уболівальників футбольного клубу "Динамо" (Київ) під час матчу з "Шахтарем" (Донецьк).

"Це свідчить як мінімум про безвідповідальність правоохоронців і нерозуміння ними важливості іміджу України перед проведенням "Євро-2012". Переконаний, що в контексті "Євро-2012" МВС терміново повинне розробити спеціальну програму навчання міліціонерів, як поводитися під час футбольних матчів з уболівальниками, і нарешті зупинити політизацію правоохоронної системи", - вважає Томенко, повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Томенко закликає МВС навчити міліціонерів поводитись з уболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі