четвер, 21 червня 2007 15:14

Том Круз і Кеті Холмс чекають на другу дитину

Після того, як в квітні були опубліковані численні повідомлення про негаразди в сімейному житті голлівудських акторів Тома Круза і Кеті Холмс, актори демонструють свою бажання бути разом все життя. Молоді батьки знову чекають дитину. При цьому у них вже є маленька дочка Сурі, якій виповнилося рік і два місяці.

Про це стало відомо після того, як Кеті розповіла про вагітність своїй близькій подрузі. Окрім цього, Холмс і Круз днями приїхали до Мадрида в гості до близького друга сім"ї Девіду Бекхему. За словами очевидців, Кеті була одягнена в широку сукню, яка повинна була приховати її фігуру. Приятель знаменитої пари повідомив: "Кеті і Том просто світяться від щастя через те, що вони чекають малюка".

Пара приїхала до Іспанії, щоб подивитися останню гру Бекхема за Real Madrid. Проте 44-річний Том приділяв більше уваги свій 28-річній дружині, а не дійству на полі. Як з"ясувалося, батьки залишили дочку Сурі в Берліні, де Том бере участь в зйомках нового фільму.

Не дивлячись на своє положення, Кеті прийшла на післяматчеву вечірку, тільки на придбання алкоголю для якої було витрачено близько 60 тисяч доларів. Гостям на вечірці, де були присутні Вікторія, Девід, Том і Кеті, пропонувалося вино Primat у величезних пляшках, еквівалентних 36 нормальним пляшкам.

А ще недавно ходили чутки, що Кеті, не витримавши постійних нападок з боку чоловіка-саєнтолога, пішла від нього. Проте конфлікт був вичерпаний після того, як голлівудський актор купив для дружини віллу за 35 мільйонів доларів. Крузу настільки сподобався розташований в Беверлі Хиллс маєток, що він зробив господарям пропозицію, від якої вони просто не могли відмовитися, не дивлячись на те, що на продаж будинок не виставлявся, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз і Кеті Холмс чекають на другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі