середа, 18 квітня 2007 16:39

Том Хенкс стане найбільш високооплачуваним актором в історії

Гонорар Тома Хенкса, що повертається до ролі професора Ленгдона у фільмі "Ангели і демони", складе близько 50 мільйонів доларів, повідомляє ресурс Hollywood.com з посиланням на джерела в кінокомпанії Columbia Pictures.

Якщо дана інформація відповідає дійсності, то ця значна сума дійсно робить Хенкса найбільш високооплачуваним актором в історії кінематографа. Попередній рекорд належав Джиму Керрі, який в 1996 році отримав за роль у картині "Кабельник", з урахуванням відрахувань від прокату, 39 мільйонів доларів.

"Ангелів і демонів" зніматиме Рон Говард. Передбачається, що зйомки картини почнуться в січні 2008 року, її адаптований сценарій пише Аківа Голдсман. Нагадаємо, що раніше з"явилася інформація, що фільм "Ангели і демони" буде не пріквелом "Коду та Вінчи", як у Дена Брауна, а продовженням цього блокбастеру, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Том Хенкс стане найбільш високооплачуваним актором в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі