неділя, 24 січня 2021 18:25

Тиждень у фото: замерзлі макаки, дефіле по злітній смузі, інавгурація Байдена
11

Тиждень, що минає, був багатим на події в Україні та світі. Gazeta.ua пропонує найцікавіші фото за останні 7 днів.

ПОДІЇ В УКРАЇНІ:

Рятувальники працюють біля будинку для літніх людей, де 21 січня спалахнула пожежа. У приміщенні на час займання були 33 людини. З них 15 - загинули.

Автор: State Emergency Service of Ukraine/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY
 

21 січня. На полігоні побутових відходів у Харкові комунальне підприємство "Комплекс з вивезення побутових відходів" проводить утилізацію новорічних ялинок і сосен, які люди полишали в дворах житлових будинків.

Автор: Марієнко Андрій / УНІАН
 


Чоловік пірнає в крижану воду на Водохреща у Харкові 19 січня. Вважається, що в цей день вода набуває цілющих властивостей.

Автор: Vyacheslav Madiyevskyy/ Ukrinform/Barcroft Media via Getty Images
 


В Запоріжжі чоловіки зібрались на зимову риболовлю 20 січня.

Автор: Dmytro Smolyenko/ Ukrinform/Barcroft Media via Getty Images
 

У Києві 21 січня люди несуть квіти до дзвону пам'яті під час пам'ятної церемонії в Міністерстві оборони України. Того дня була шоста річниця, як українські бійці-кіборги залишили Донецький аеропорт. Небайдужі прийшли вшанувати пам'ять загиблих у боях за летовище.

Автор: Pavlo_Bagmut/ Ukrinform/Barcroft Media via Getty Images
 


ПОДІЇ У СВІТІ:


Колишній віцепрезидент США Майк Пенс та його дружина Карен та віцепрезидент США Камала Гарріс та її чоловік Даг Емгофф спускаються сходами після інавгурації Джо Байдена у Вашингтоні, США, 20 січня. Байден став 46-м президентом Сполучених Штатів Америки.

Автор: REUTERS/Mike Segar
 


18 січня дві макаки Барбарі вмостилися на дереві й притискаються одна до одної в природоохоронному парку в німецькому Баден-Вюртемберзі, щоб зігрітися.

Автор: Felix K?stle/picture alliance via Getty Images
 


Фермер збирає редьку із засніженого поля в індійській Срінагарі 20 січня.

Автор: Waseem Andrabi/Hindustan Times via Getty Images
 


Спецтехніка переміщує ділянки прикордонної стіни в хуторі Сасабе, американського штату Арізона 20 січня. Роботи почалися після розпорядження новообраного президента США Джо Байдена, яким призупинив будівництво стіни вздовж кордону між Штатами та Мексикою.

Автор: Micah Garen/Getty Images
 


Моделі дефілюють по злітно-посадковій смузі під час показу робіт бельгійського дизайнера Тома Ван Дер Боргета на Mercedes-Benz Fashion Week Berlin 18 січня.

Автор: Andreas Rentz/Getty Images for MBFW
 


Перед початком святкування китайського Нового року в місті Ханчжоу 21 січня встановили інсталяцію, яка символізує святкову вечерю.

Автор: Lian Guoqing/VCG via Getty Images
 
Зараз ви читаєте новину «Тиждень у фото: замерзлі макаки, дефіле по злітній смузі, інавгурація Байдена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі