вівторок, 26 серпня 2008 08:52

Тітка убила племінника двома запотиличниками

363-кілограмову мешканку штату Техас поліція напередодні затримала на місці злочину, тобто в її власній спальні. 27-річна Майра Росалес вмудрилася убити власного 2-річного племінника.

Малюк Елісео не витримав двох запотиличників, які Майра відважила йому, коли він став дуже шумно поводитися. Два удари 30-кілограмовою рукою по голові виявилися для маленької дитини смертельними. Спочатку поліція вважала, що Росалес по необережності просто роздавила головку, дуже сильно стиснувши його в обіймах.

Проте розтин показав, що травми були нанесені ударами. Крім того, аутопсія показала, що у дитини були два переломи черепа місячної давності, тобто недбайлива тітка вже не вперше била дитину.

У самої Майри спочатку була інша версія. Коли вона зрозуміла, що дитина мертва, вона подзвонила його матері і сказала, що малюк випав з ліжечка і ударився головою. Коли мати прибула на місце, то викликала поліцію. Тепер їй самій загрожує ув"язнення.

Річ у тому, що півроку 20-річна мати Елісео підписала розпорядження Служби захисту дітей, в якому їй заборонялося залишати дитину із старшою сестрою. Представники служби порахували, що через свою ненормальну вагу Майра, яка прикована до ліжка, не зможе піклуватися про дитину.

Майре тепер загрожує або довічне ув"язнення, або страта. Але поки вона тихо-мирно проживає у себе удома. За словами поліції, її не можна заарештувати або викликати до суду, оскільки її вага дуже велика для транспортування, і вона не пролізе в жодні двері. Крім того, вона може померти у в"язниці через численні хвороби, спровоковані вагою.

Матері дитини, Джеймі Лі Росалес, загрожує штраф у розмірі $50 тис за порушення розпорядження Служби захисту дітей. Примітно, що два молодші братики малюка Елісео як і раніше знаходитимуться під наглядом своєї тітки. По  визнанню Лі Джеймі, вона єдиний працюючий член сім"ї (батько дітей не живе з сім"єю Росалес) і вимушена працювати на декількох роботах одночасно, так що на дітей у неї абсолютно не залишається часу, повідомляє АіФ.

Зараз ви читаєте новину «Тітка убила племінника двома запотиличниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі