вівторок, 28 грудня 2010 14:48

Тисячі людей сплять на валізах, очікуючи вильоту з Домодєдово (ФОТО)
11

Фото: Фото: Reuters

Московський аеропорт Домодєдово через негоду затримує і скасовує авіарейси. Нині там перебувають близько 8 тисяч осіб, і зберігається напружена ситуація.

Клієнтам, які змушені тривалий час залишатися на території аеропорту, роздають воду, квас, гарячі і холодні харчі. Організовано додатковий медпункт.

Щоб обслуговувати рейси якомога швидше, обробку багажу здійснюють подвійні зміни докерів. Вони стали до роботи минулої ночі.

Сьогодні аеропорт намагається працювати за тимчасовим розкладом. Рейси відправляються із запізненням в 10-15 хвилин. Представники адміністрації Домодєдово сподіваються, що ситуацію остаточно вдасться нормалізувати до завтрашнього дня.

Нагадаємо, 26 грудня аеропорт Домодєдово був повністю закритий для пасажирів. Зранку там виникли проблеми з енергопостачанням. Через обрив ліній електропередачі перестала працювати система реєстрації пасажирів. Однак деякі літаки із затримкою вилітали до інших міст. Пізніше стало відомо, що аеропорт повністю знеструмлений.

Електропостачання в аеропорту Домодєдово відновили лише в ніч з 27 на 28 грудня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тисячі людей сплять на валізах, очікуючи вильоту з Домодєдово (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі