четвер, 22 жовтня 2020 00:40

Тищенко проти Лероса. Суд переніс розгляд позову

Тищенко проти Лероса. Суд переніс розгляд позову
Позов Тищенка до Лероса перенесли.

Печерський райсуд переніс розгляд позову нардепа Миколи Тищенка до нардепа Гео Лероса щодо захисту честі, гідності та ділової репутації на 17 листопада.

На підготовчому засіданні у середу представники юридичної компанії "Міллер" подали низку клопотань та заяв в інтересах Лероса. Зокрема, про закриття провадження, заміну відповідача на належного і про вступ у справу як представника, йдеться у повідомленні компанії у Фейсбук.

Увагу суду звернули на те, що позивач не подав жодного доказу який би доводив, що інформація є недостовірною і не надав належних доказів, які б підтверджували, що Лерос є належним відповідачем у цій справі.

"Представниця позивача заперечувала проти цих клопотань та заявила, що тягар доведення достовірності поширеної інформації покладений на відповідача. Однак, ця норма, на зміст якої посилалась представниця позивача, містилась у частині 3 статті 277 ЦК України і була виключена з Кодексу ще в березні 2014 року", - поінформували юристи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лерос оприлюднив скандальні плівки Тищенка – Комарницькогo

Після заслуховування клопотань і заперечень на них суд переніс засідання на 17 листопада 2020 року, на 8:30.

У компанії "Міллер" зазначили, що вже почали готувати відзив на позовну заяву.

Раніше глава Офісу Президента України Андрій Єрмак і народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко подали позов до позафракційного депутата Гео Лероса щодо "захисту честі й гідності та ділової репутації".

Лерос під час виступу з трибуни парламенту 30 вересня заявив, що має передані йому Службою безпеки аудіозаписи, на яких нібито є докази підготовки нападу на нього і ще одного народного депутата.

7 жовтня він опублікував аудіозаписи розмов нібито Миколи Тищенка і бізнесмена Дениса Комарницького. Зокрема, на записах звучать розмови про можливий напад на Лероса.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко проти Лероса. Суд переніс розгляд позову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі