понеділок, 02 березня 2009 09:04

Тіна Кароль знову стала найкрасивішою (ФОТО)

У Києві пройшла урочиста церемонія нагородження найкрасивіших українських знаменитостей 2008 року за версією журналу "Viva!". Переможцями стали співачка Тіна Кароль і лідер "Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. Також були названі найуспішніші знаменитості. Ними стали співак Олександр Пономарьов та телеведуча Маша Ефросиніна. Четверта щорічна церемонія вручення нагород проходила в Національному Палаці Україна. Спочатку вітчизняні знаменитості пройшлися червоною килимовою доріжкою. Потім відбувся гала-концерт і оголошення переможців. Вели шоу Ксенія Собчак та резиденти "Comedy Club Україна".

Номінантамі на звання "найкрасивіші українці 2008 року" були 25 відомих чоловіків і 25 жінок. У список потрапили: Ані Лорак, Валерій Харчишин, Лілія Подкопаєва, Віталій Козловський, Олена Вінницька, Богдан Ступка, Наталія Могилевська, Остап Ступка, Віра Брежнєва, Олег Скрипка, Софія Ротару, Андрій Данилко та інші відомі люди. Лауреати були обрані шляхом голосування читачів журналу "Viva!".

Тіна Кароль перемагає вже вдруге поспіль. Минулого року компанію їй склав телеведучий Савік Шустер.

Отримуючи кришталеву статуетку, Володимир Зеленський відзначив, що він переміг завдяки чудовому почуттю гумору тих, хто голосували. А Савік Шустер відповів, що Тіні Кароль знову не дістався високий і блакитноокий чоловік.

Переможців нагородили поїздками на двох в кращі готелі світу. Після нагородження найкрасивіші українці танцювали спільний танець під пісню Кароль "У неба попросимо".

За матеріалами MIGnews.com.ua, Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль знову стала найкрасивішою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі