Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 13:53

Тіна Кароль все ж таки вийшла заміж

Тіна Кароль все ж таки вийшла заміж
"Комсомолка" отримала офіційне підтвердження. Все, що відбувається з Тіною Кароль поза сценою, - таємниця. І це правильно. Тільки у вільному від чужих очей просторі можна побути не зіркою, а просто людиною, а точніше, молоденькою закоханою дівчиною. Співачка, не дивлячись на свої 23 роки, уміє зберігати особисті таємниці. На початку січня після закінчення новорічних корпоративів Тіна відправилася до РАГСу зі своїм обранцем і розписалася.

Мабуть, найапетитніший шматочок нашого шоу-бізнесу розлучився зі свободою тихо: по-швидкому поставили в паспорти печатки - і всі справи, а потім відправилися на Мальдіви в медовий місяць. Не дивлячись на те що прес-служба Кароль навідріз відмовляється називати ім"я офіційного чоловіка, всі й так знають, що цим щасливчиком став продюсер співачки Євгеній Огір.

Вони працюють разом майже два роки. У одному з інтерв"ю Тіна про появу в її житті Огіра (як продюсера, звісно) сказала наступне: "Я внутрішньо буквально розцвіла. Нарешті окрилилася! Для мене, як для будь-якої творчої людини, потрібне розуміння."

Услід за розумінням прийшло й кохання.

Зараз, коли історія із заміжжям виплила назовні, зірці нічого не залишається, як закотити бенкет на весь світ. Що вона і збирається зробити в червні. "Комсомолка" вже в списку офіційно запрошених, повідомляє "Комсомольская правда" в Украине".

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль все ж таки вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути