понеділок, 10 вересня 2007 19:18

Тимошенко радить Януковичу у вільний від алтайських шаманів час ходити в бібліотеку

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко спростувала слова прем"єр-міністра Віктора Януковича про зниження рівня інвестицій за часів її прем"єрства.

Про це йдеться у коментарі Тимошенко.

Прес-служба нагадує, що сьогодні Янукович, виступаючи перед іноземними інвесторами, зробив дві заяви: по-перше, заявив, що уряд Тимошенко відправили у відставку через корупцію та некомпетентність; по-друге, що під час урядування Тимошенко знизився рівень іноземних інвестицій в українську економіку.

У коментарі представникам засобів масової інформації з цього приводу Тимошенко повідомила, що подібні висловлювання не зовсім личать людині, яка називає себе прем"єр-міністром. "Я раджу лідеру Партії регіонів, у вільний від алтайських шаманів час сходити в бібліотеку і продивитися підшивку українських та зарубіжних газет за 2005 рік. Зокрема, за вересень місяць. З них він може дізнатися про істинні причини відставки мого уряду – це боротьба з корупцією та кланами. А некомпетентність і корумпованість – це характеристика Кабінету міністрів Януковича", - сказала Тимошенко.

Вона також спростувала слова Януковича про зниження рівня іноземних інвестицій. "За час мого прем"єрства рівень іноземних інвестицій в українську економіку зріс. Для цього треба всього лиш подивитися офіційні дані Держкомстату, який безпосередньо підпорядкований уряду", - зазначила Тимошенко.

Вона нагадала, що Янукович уже програв суд за її позовом про захист честі та гідності, коли заявив, що уряд Тимошенко спровокував ситуацію з підвищенням цін на газ в Україні. Суд довів, що ці слова були неправдою.

Тимошенко попередила, що за кожне неправдиве слово щодо неї, Януковича неодмінно відповідатиме в суді, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко радить Януковичу у вільний від алтайських шаманів час ходити в бібліотеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі