неділя, 08 липня 2007 10:35

Тимошенко просить ОБСЄ сказати своє слово по закону про вибори

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко звернулася до ОБСЄ з проханням провести міжнародну експертизу закону України про вибори, зокрема, останніх змін до нього. Про це вона повідомила на спільній з Генеральним секретарем ОБСЄ Марком Перріном де Брішамбо прес-конференції в суботу в Києві.

За словами Тимошенко, вона "як керівник БЮТ звернулася з проханням дати свій висновок, чи відповідає цей закон та зміни до нього всім міжнародним вимогам щодо проведення чесних і прозорих виборів".

Під час зустрічі вона висловила "стурбованість деякими положеннями закону, зокрема можливістю без будь-яких обмежень голосувати на дому".

Тимошенко також зазначила, що приводом для зловживань на виборах може стати і положення закону про заборону голосувати людям, що, відповідно до списків прикордонних служб, залишили територію України до проведення виборів і не повернулися до моменту голосування.

На думку Тимошенко всі ініціативи керівників політичних сил "мають бути спрямовані на усунення з виборчого закону тих положень, які заважають проведенню чесних виборів", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко просить ОБСЄ сказати своє слово по закону про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі