неділя, 05 серпня 2007 14:25

Тимошенко пропонує ввести довічне ув"язнення для чиновників-корупціонерів

Делегати з"їзду БЮТ бурхливими аплодисментами зустріли пропозицію лідера блоку Юлії Тимошенко посилити кримінальну відповідальність для викритих в корупції чиновників - до довічного ув"язнення.

Виступаючи на з"їзді БЮТ в неділю в Києві, Тимошенко нагадала, що така пропозиція міститься в її програмі стратегічного розвитку України "Український прорив. До справедливої і конкурентоздатної країни".

Виступаючи на з"їзді Тимошенко детально зупинилася на 12 стратегічних лініях прориву: конституційній, судово-правовій, інформаційній, антикорупційній, демографічній, інтелектуальній, транзитній, підприємницькій, енергоефективній, інвестиційній, будівельній, аграрній.

Як повідомлялося, 1 серпня Тимошенко презентувала програму "Український прорив. До справедливої і конкурентоздатної країни" на брифінгу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пропонує ввести довічне ув"язнення для чиновників-корупціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі