четвер, 06 вересня 2007 20:07

Тимошенко пропонує Ахметову приватизувати ЧАЕС

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко пропонує депутатові Верховної Ради, бізнесменові Ринату Ахметову приватизувати Чорнобильську атомну електростанцію.

Про це вона написала в своїй статті в журналі "Кореспондент" від 7 вересня.

"Ринат, якщо вас так схвилювала вітчизняна енергетика і все що з нею пов"язане, чому б вам не приватизувати, наприклад, Чорнобильську АЕС?", - звертається Тимошенко до Ахметова.

Вона також стверджує, що Ахметов фактично встановив контроль над найбільшою енергогенеруючою компанією в Україні "Дніпренерго".

"Що швидше крутяться електричні лічильники, то стрімкіше поліпшується життя регіонала, що контролює найбільшу генеруючу компанію на сході країни", - відзначає вона.

Тимошенко допускає, що компанії, підконтрольні Ахметову, можуть таким же чином - скориставшись великою кредиторською заборгованістю - узяти під контроль іншу енергогенеруючу компанію "Центренерго".

Вона повідомляє, що у разі приходу до влади прагнутиме повернути в держвласність всі, на її думку, незаконно приватизовані об"єкти, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пропонує Ахметову приватизувати ЧАЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі