субота, 24 листопада 2007 16:58

Тимошенко: Попрошу в Бога, щоб політичні нікчеми не турбували тих, кого поклав у могили Голодомор

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що пам"ять про жертв Голодомору має об"єднати у великій скорботі весь український народ.

Тимошенко зазначила, що сьогодні запалить свічку у пам`ять про жертв тієї трагедії та помолиться. "Попрошу в Бога, щоб політичні нікчеми не турбували тих, кого поклав у могили Голодомор 32-33-го років. А ще, щоб пам`ять про ці жертви будила нас до опору завжди, коли виникатиме загроза волі і свободі України", - сказала лідер БЮТ.

Вона нагадала, що правду про трагедію українського народу довгий час замовчували. "Я думаю про те, що наша незалежність мусила статися хоча б заради можливості сказати правду про ту Україну, яка пухнула з голоду, вимерзала в холодних хатах і в якій цілі села перетворювалися на кладовища", - сказала Тимошенко. Вона висловила переконання, що тема Голодомору – тест на громадянську, патріотичну і політичну зрілість суспільства і тих, хто претендує на ролі національних лідерів.

За словами Тимошенко, не можна змиритися з тим, коли бачиш, як сьогоднішні володарі життя, комфортно влаштувавшись, розглагольствують на тему Голодомору. "А потім, за замовлену "помірковану" позицію, сподіваються отримати зайвий прибутковий контракт чи вигідно придбати підприємство", - наголосила лідер БЮТ. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Попрошу в Бога, щоб політичні нікчеми не турбували тих, кого поклав у могили Голодомор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі