понеділок, 20 серпня 2007 19:18

Тимошенко пообіцяла встановити довічне ув"язнення за корупцію

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє покарати за зловживання прем"єр-міністра Віктора Януковича і найбагатшого українця Ріната Ахметова. Про це вона заявила на мітингу в Тернівці Дніпропетровської області.

"Я хочу сказати Віктору Федоровичу і Рінату Леонідовичу, якщо вони мене чують, що я не Ющенко, я їм амністії підписувати не буду", – сказала Тимошенко.

"Цього разу ми не дамо їм створювати коаліцію, говорячи, що вони нормальні демократичні політики", - пообіцяла лідер БЮТ.

За її словами, Партія регіонів – "це не партія, це клан корпорація тіньового капіталу". "Вони тільки мріють натрощити і розколоти усіх, щоб узяти своє, але цього разу в них нічого не вийде", - заявила Тимошенко.

При цьому вона пообіцяла у випадку приходу до влади встановити покарання у вигляді довічного ув"язнення за корупцію.

Тимошенко також заявила, що її позиція не вигідна для всіх, і тому її політичну силу не хотіли реєструвати на вибори, а її реклама знищується. "Я можу до вас донести свою позицію тільки от так – на мітингах. Уся наша позиція подається догори ногами, тому що вони належать олігархам", - поскаржилась вона і закликала "читати між рядків".

У той же час вона пообіцяла йти до кінця, а своїх прихильників закликала зробити все, щоб партія одержала на виборах 226 голосів, повідомляє "Українська правда".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла встановити довічне ув"язнення за корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі