вівторок, 06 березня 2007 09:20

Тимошенко: нових революцій не буде

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє, що не влаштовуватиме нових оранжевих революцій. Про це вона заявила за результатами візиту в США.

"У Америці ми вели розмови з керівництвом США про дострокові парламентські вибори в Україні. Вони можуть бути виключно на конституційних і правових підставах, а не через масові безлади і звернення до людей із закликами до нових революцій", - заявила Тимошенко, заперечуючи можливість нової оранжевої революції.

Також вона запевнила, що її візит в США дав повну ясність про те, що відбувається в Україні. "Керівництво США високо оцінило об"єднання опозиційних сил", - мала на увазі вона підписання договору про співпрацю між її блоком і Нашою Україною.

Головна українська опозиціонерка упевнена, що в "Америці зрозуміли, що антикризова коаліція і уряд прийшли до влади випадково і ненадовго". "Ситуація в Україні буде швидко виправлена демократичними силами", - переконана вона.

Напередодні Тимошенко повернулася із США. Там Тимошенко була прийнята в Білому домі віце-президентом США Річардом Чейні, радником президента США з національної безпеки Стівеном Хедлі, держсекретарем Кондолізою Райс, з якими обговорювала політичну ситуацію на Україні, а також питання забезпечення енергетичної незалежності країни, пише Росбалт-Украина.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: нових революцій не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі