понеділок, 01 жовтня 2007 01:10

Тимошенко готує для Росії "нововведення"

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що її команда запропонує дуже високі стандарти українсько-російських стосунків.

"Я переконана, що наша команда зможе запропонувати дуже високі стандарти українсько-російських стосунків", - заявила вона на брифінгу в неділю.

"Вперше в Україні стосунки зможуть будуватися не на залежності високих посадових осіб, підлеглості, продажності, а саме на чіткому визначенні національних інтересів і пріоритетів кожної з наших країни", - зазначила Тимошенко.

"Ми будемо будувати гармонійні збалансовані партнерські стосунки з РФ, щоб не було відчуття ніякої нестабільності в стосунках", - підкреслила лідер БЮТ.

"Найближчим часом ми проведемо всі раунди переговори щодо постачання природного газу в Україну і транспортування природного газу до ЄС", - пообіцяла Тимошенко.

Вона також нагадала, що її команда є прихильником наближення України до ЄС, побудови зони вільної торгівлі на першому етапі, спрощення візового режиму з країнами ЄС та невідкладного вступу України до СОТ. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко готує для Росії "нововведення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі