пʼятниця, 12 жовтня 2007 16:42

Тимошенко домовиться з Ющенком щодо губернаторів

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається, що демократичній команді вдасться знайти консенсус з Президентом Віктором Ющенком у питанні призначення нових губернаторів. Про це вона заявила сьогодні під час прес-конференції.

За словами Тимошенко, на сьогоднішній день на багатьох посадах губернаторів знаходяться виконуючі обов"язків.

При цьому, відзначила Тимошенко, - демократична команда повинна зробити так, щоб губернатори були потужними і професійними. "І я впевнена, що ми знайдемо розуміння з Президентом щодо можливих кандидатур на посаді губернаторів", - сказала вона.

Микола Томенко 11 жовтня висловив думку, що питання перепризначення голів облдержадміністрацій повинне вирішуватися одночасно із затвердженням нового складу Кабінету Міністрів України.

Він відзначив, що БЮТ радитиме Президенту максимально враховувати результати виборів у кожному регіоні за конкретну політичну силу при розгляді питання перепризначення голів ОДА.

Тим часом заступник глави Секретаріату Президента України Роман Безсмертний назвав необґрунтованими заяви БЮТ про можливість заміни керівників 16 обласних державних адміністрацій на висуванців цієї політичної сили.

За його словами, формування нового уряду не означає автоматичну заміну керівників місцевих адміністрацій, повідомляє "ForUm".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко домовиться з Ющенком щодо губернаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі