четвер, 06 березня 2008 10:59

Тіматі не пустили в нічний клуб через дресс-код (ФОТО)

Скандального репераТіматі не хотіли пускати на відкриття клубу Opera в Дніпропетровську.

Співак прибув в клуб, пристойно запізнившись. Репера не турбував той факт, що його зовнішній вигляд абсолютно не відповідав формату заходу. Супроводжувала його висока блондинка, у минулому Міс Росія -2004. Організатори вирішили проучити зарозумілого співака, і поставили охоронця. Нічого не підозрюючи, Тіматі з супутницею в цей час спілкувався з пресою і не знав, що чекає його біля входу в зал. На зауваження охоронця про дресс-код співак посміхався і кивав головою, мовляв, "знаю я, знаю", а його супутниця жартома почала тягнути його у бік виходу. В цей час підійшов президент CultureCentre OperaАндрій Павелко і, щоб розрядити конфліктну ситуацію, почав знайомити з Тіматі своїх дітей, головних шанувальників його творчості на цьому заході. А впродовж наступного дня син Андрія Павелко намагався дізнатися у охорони, чи прибув його кумир в заклад.

Також Тіматі повідомив пресу, що у нього і Вікторії Лопиревої в недалекому майбутньому планується сумісний проект. А в ексклюзивному інтерв"ю для E-motion розповів про свої плани на майбутнє, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Тіматі не пустили в нічний клуб через дресс-код (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі