пʼятниця, 26 жовтня 2007 08:27

Тибетські ченці заборонили Абдулову робити операцію

Відомий актор Олександр Абдулов, побувавши в Тибеті і відвідавши там місцевих лікарів, став почуватися набагато краще

 Тибетські цілителі суворо-пресурово заборонили Абдулову робити операцію. Відразу ж після повернення з десятиденної поїздки до Москви Олександр Гаврилович пішов у клініку до свого лікуючого лікаря й категорично відмовився від запланованої операції, заявивши, що взагалі не збирається лягати під ніж.

 Прийомна дочка Абдулова Ксенія Алферова призналася, що після поїздки до Тибету Олександр Гаврилович знов підбадьорився: він заявив, що повертається на театральну сцену і в кіно і, крім того, знову приступає до зйомок власного фільму "Вихрест". Мало того, тепер Абдулов категорично відмовляється від операції, яку  найближчим часом планував провести його лікуючий лікар!

 – Ченці заборонили тату будь-яке хірургічне втручання в його організм, – розповіла Ксенія. – Після спілкування з далай-ламою він відмовився робити операцію! Це було його рішення, а нам найголовніше, щоб у нього все було добре. Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Тибетські ченці заборонили Абдулову робити операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі