субота, 12 січня 2008 13:14

Терористи загрожують підірвати Ейфелеву вежу

Терористи загрожують підірвати Ейфелеву вежу

Французькі спецслужби намагаються відстежити джерело радіоповідомлення із загрозою здійснення теракту в Парижі, включаючи Ейфелеву вежу, яке перехопили португальські авіаційні служби.

Перехоплені в четвер короткі радіосигнали були "нечіткі і неясні", але португальські авіатори відразу передали про них французькій владі.

Інші подробиці не повідомляються.

Як пише французька газета Figaro, влада країни відзначає, що останнім часом в інтернеті збільшилася кількість повідомлень щодо можливих терористичних атак на території республіки. Зокрема, МВС і міністерство юстиції Франції зараз серйозно вивчають матеріали сайту al-Еkhlass, який зазвичай використовують бойовики-ісламісти для публікацій своїх повідомлень.

Ейфелева вежа є найвідомішим і найпопулярнішим з усіх історико-архітектурних пам"яток не тільки Парижа, але й усієї Франції. Щорічно її відвідують більше 6 мільйонів людей.

Як показала трагедія 11 вересня, коли терористи підірвали башти-близнята Торгового центру в Нью-Йорку, удар по об"єктах-символах - найбільш болісний, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Терористи загрожують підірвати Ейфелеву вежу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі