четвер, 15 січня 2015 15:34

Терористи кажуть, що обзавелися військовими літаками

Терористи кажуть, що обзавелися військовими літаками

Бойовики на Донбасі заявляють про те, що у армії так званої "Новоросії" з'явилася військова авіація.

Про це повідомляє терористичний сайт "Русская весна".

Зокрема, у розпорядження бойовиків ЛНР надійшли штурмовики Су-25 і кілька навчально-тренувальних літаків Л-29 "Дельфін", які можуть бути використані для нанесення ударів по наземних цілях.

"Один з штурмовиків Су-25 в даний час знаходиться на ремонтно-відновлювальних роботах на одному з промислових підприємств в ЛНР", - зазначає терористичний сайт.

Ще кілька тренувальних літаків "Дельфін" бойовики переобладнають для використання проти наземних цілей. Для комплектації літаків вони мають намір використати запчастини з авіаційного музею в Луганську і промислових підприємств в регіоні.

"Незважаючи на умови блокади було вирішено створити ВВС ЛНР… Авіація для захисту багатонаціонального народу ЛНР буде відроджена. Авіамеханіки і техніки, незважаючи на всі складнощі, терміни відновили авіаційні одиниці Л-29 "Дельфін" та "СУ-25" і вертольоти різних модифікацій", - повідомив один з керівників "армії ЛНР".

Зараз ви читаєте новину «Терористи кажуть, що обзавелися військовими літаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі